Детството болести

детские заболевания
Комментариев к записи Детството болести нет

Автор: AMedicalz.ru , 6 Август 2014 година
Однесувањето на детето може да се сметаат за несоодветни ако тоа долго депресивни емоционална состојба и реакции се меша со рационално задоволство од своите физички и ментални потреби, или да се спречи луѓе околу.
Повреди на реакции во однесувањето вклучуваат: (повеќе …)
Категорија: Болести на нервниот систем | Comments Off

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

AMedicalz.ru